У Львові діє пункт обігріву: жителів просять повідомляти про перебування бездомних осіб



У Львові діє пункт обігріву на вул. Кирилівській, при мінус 10°С запрацює додатковий. 

На найближчі дні у Львові синоптики обіцяють збереження холодної погоди. На вулиці Кирилівській, 3а діє пункт обігріву для потребуючих. При мінус 10°C, ще один пункт обігріву діятиме на вул. Личаківській, 56. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Мерія просить усіх містян повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб, які потребують допомоги, за телефоном: 15-80, 233 - 14 - 79.

У Центрі обліку та нічного перебування пункт обігріву функціонує щоденно з 09:00 до 20:00 (з 20:00 до 09:00 для бездомних осіб діє відділення нічного перебування). Пункт обігріву у приміщенні на вул. Личаківській, 56 діятиме в робочі дні з 09:00 до 18:00 й за умови зниження температури повітря до мінус 10 °C.

Як зазначив керівник управління соціального захисту міськради Ігор Кобрин, пункт обігріву забезпечений гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування. Бездомні люди можуть скористатися санітарно-гігієнічними послугами та отримати комплект одягу. Працівники, які чергують у пункті обігріву, взаємодіють з екстреними службами міста. 

Читайте також: У Львові будинок на Замарстинівській ремонтуватимуть за державні кошти

Фото на головній умовне, автор: Роман Балук 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW