CEO сайту 6262 Валерій Гармаш став підприємцем року



Головний виконавчий директор (CEO) сайту 6262 отримав регіональну відзнаку "Підприємець року".

Регіональний конкурс "Підприємець року" проводиться щорічно. У різних номінаціях визначають найкращих підприємців зі всієї Донеччини. Цього року три підприємці зі Слов’янська отримали таку відзнаку, серед них і головний виконавчий директор сайту міста Слов’янська 6262.com.ua Валерій Гармаш. Також зі Слов’янська нагороду отримали Сергій Кушнарьов та Олексій Кормишов.

Валерій Гармаш та Сергій Кушнарьов отримали відзнаку у номінації "Цифрова та електронна трансформація", Олексій Кормишов у номінації "HORECA та туризм". Також Сергій Кушнарьов отримав другу відзнаку у номінації "За високий рівень соціальної відповідальності в малому бізнесі".

Підприємницькою діяльністю Валерій Гармаш займається вже 14 років. Наразі він є CEO сайту 6262. Цей проект стартував у 2014 році. Наразі компанія має чотири напрямки роботи: новинний майданчик, продакшен-студія, контент-агентство й сейлзхаус, який продає рекламу й у виданні, і в інших медіа. Водночас працює громадська організація "Має Сенс", яка вже виконала кілька грантових проектів.

Вітаємо переможців!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW