Побутові клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» боргують 322 млн грн



Борг побутових клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», станом на 01 грудня 2021 року складає 322 млн грн. Лише домогосподарства Житомира та району заборгували понад 118 млн грн за спожитий газ.

«Традиційно борги населення за використаний газ в осінньо-зимовий період зростають, адже значно збільшується споживання ресурсу. І не завжди споживачі готові розраховуватися за нього в повному обсязі. Проте робити це необхідно. Стабільність та безперебійність газопостачання залежить і від сумлінності та відповідальності наших клієнтів. Для вчасного та повноцінного забезпечення усіх домогосподарств газом потрібно, аби побутові споживачі розраховувалися вчасно», – розповідає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

До списку найбільших боржників компанії потрапили домогосподарства:

  • Житомирського району (118 млн грн боргу);
  • Бердичівського району (60,9 млн грн боргу);
  • Новоград-Волинського району (42,3 млн грн боргу);
  • Коростенського району (35,6 млн грн боргу).

«Компанія подбала про те, аби побутові споживачі були захищені від коливання вартості газу на ринку, яка, зазвичай, взимку значно зростає. Наші клієнти забезпечені до кінця опалювального сезону блакитним паливом за фіксованою ціною – 7,99 грн за кубометр. Закликаємо усіх вчасно сплачувати за використаний газ та не йти у новий рік з боргами», – наголошує Олена Благодарська.

Нагадуємо, що необов’язково чекати на паперові квитанції, аби розрахуватися за спожитий ресурс. Рахунки за грудень вже доступні в онлайн-сервісах компанії: Особистий кабінет 104.ua, чат-боти у Viber/Telegram 7104ua.

«Понад 4 тисячі наших клієнтів самі застрахували себе від великих рахунків за газ взимку та накопичення боргів. Ці споживачі з травня поточного року підключалися до річного тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» і тепер, незалежно від об'ємів споживання, сплачують однакові суми щомісяця. Компанія до початку опалювального сезону пропонує своїм клієнтам різні акції, тарифні плани, які допомагають економити на оплаті комірного в холодну пору року. Тому слідкуйте за нашими новинами та акціями на офіційному сайті», – зазначила директор.

ТОВ «Житомиргаз Збут» наголошує: сплачувати за газ потрібно кожного місяця до 25 числа.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW