У мерії розповіли нові подробиці вибуху на Замарстинівській у Львові



13 грудня у квартирі на вулиці Замарстинівській стався вибух газу. 

Як раніше повідомляли на сайті 032.ua, ввечері 13 грудня у житловому будинку на вулиці Замарстинівській, 28 стався вибух. За попередніми даними у квартирі на 2 поверсі зірвалася газова колонка. На місці події працювали підрозділи ДСНС, які проводили евакуацію людей з будинку. 

Станом на ранок 14 грудня відомо про 3 постраждалих. Це мешканці будинку, які отримали опіки та травми різного ступеня. Люди наразі перебувають у львівській лікарні. За словами Ірини Маруняк, постраждалим намагалися надати тимчасове житло, однак вони відмовилися. 

Зранку 14 грудня у пресслужбі Львівської міськради повідомили, що внаслідок вибуху частково зруйнувалися три квартири. Наразі у житловому будинку проводять обстеження. Питання ремонту житла розглядатиме міська комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Ввечері 13 грудня до квартир вже відновили електропостачання, натомість про відновлення подачі газу нічого невідомо. 

ДОПОВНЕНО. За даними пресслужби департаменту з питань цивільного захисту Львовіської ОДА, під час вибуху були зруйновані двері в загальний коридор та перегородка, між двома квартирами. Несучі стіни не пошкодилися. До ліквідації вибуху були задіяні 25 працівників ДСНС та 6 одиниць техніки. 

Вибух на Замарстинівській у ЛьвовіВибух на Замарстинівській у ЛьвовіВибух на Замарстинівській у Львові

Читайте також: У Львові у квартирі стався вибух газу: госпіталізовані три людини, - ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW