Нагород юного пловця з Новомосковська вистачило, щоб прикрасити ялинку: і про нову перемогу Матвія Дідусенка



Цьогоріч чималенька новорічна ялинка юного пловця з Новомосковська Матвія Дідусенка аж сяє, вбрана виключно його нагородами. Більшість з них за перші місця, тобто – золоті. Отримав їх хлопець на змаганнях різного рівня.

Самі свіжі: за 1 місце на дистанції 50 метрів на спині на традиційних щорічних змаганнях «SWIM SHARKS», які 11-12 грудня відбулися в місті Кам’янське Дніпропетровської області. Взяли в них участь пловці з 18 міст України.

Тренується спортсмен у Альони та Романа Паніхіних.

Альона Паніхіна розповіла журналісту сайту:

«Окрім першого місця, також на цих змаганнях Матвій виборов бронзу на дистанції 200 метрів на спині. А ще: пропливши за 2 дні 4 дистанції, наша «Золота рибка» зумів показати найвищі на запливах результати – 4 медалі. І головне досягнення, Матвій Дідусенко виконав вимоги ІІІ-го дорослого розряду.»

Наставниця юного пловця нам також повідомила, що відтоді, як закрили секцію з плавання у Новомосковську, Матвій тренується в місті Дніпро в Ліцеї «Синергія». Там же хлопець здобуває і загальну освіту. Але, як і раніше, - є мешканцем Новомосковська.

Нагадаємо ще про одну перемогу Матвія Дідусенка. Взявши участь у змаганнях такого ж рангу позаминулого року, спортсмен привіз додому 8 золотих медалей, показавши кращий результат та здобувши перемоги в усіх запливах. Тоді, на Всеукраїнському турнірі, ще вихованець секції з плавання Новомосковської дитячо-юнацької спортивної школи (ще працюючої тоді), 7-річний пловець, наш земляк встановив абсолютний рекорд з плавання.

Читайте про це більше: Семирічний пловець з міста Новомосковська встановив абсолютний рекорд на Всеукраїнському турнірі

Ольга Кібарова

Фото надала Альона Паніхіна. На одному з них Матвій з тренером Романом Паніхіним.

Нагород юного пловця з Новомосковська вистачило, щоб прикрасити ялинку: і про нову перемогу Матвія Дідусенка, фото-1Нагород юного пловця з Новомосковська вистачило, щоб прикрасити ялинку: і про нову перемогу Матвія Дідусенка, фото-2Нагород юного пловця з Новомосковська вистачило, щоб прикрасити ялинку: і про нову перемогу Матвія Дідусенка, фото-3Нагород юного пловця з Новомосковська вистачило, щоб прикрасити ялинку: і про нову перемогу Матвія Дідусенка, фото-4Нагород юного пловця з Новомосковська вистачило, щоб прикрасити ялинку: і про нову перемогу Матвія Дідусенка, фото-5Нагород юного пловця з Новомосковська вистачило, щоб прикрасити ялинку: і про нову перемогу Матвія Дідусенка, фото-6

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW