Пішов з життя ветеран Збройних Сил України Тростенюк Володимир Олексійович



Сьогодні, 13 грудня, пішов з життя ветеран, заступник командира танкового батальйону з озброєння майор Тростенюк Володимир Олексійович. Причиною стала тяжка хвороба, з якою офіцер боровся тривалий час.   

Володимир Тростенюк присвятив службі в Збройних Силах України понад 25 років, він воював за Україну в найпекельніших точках протидії російському агресору від початку російсько-української війни. Рік тому звільнився з лав ЗСУ. Вирішив присвятити себе сім’ї та цивільному житті. З серпня цього року займав посаду керівника БТІ у м. Новоград-Волинський. 18 листопада йому виповнилося лише 44 роки.

Тяжко, коли захисник гине на війні. Ще тяжче, коли бойовий офіцер пройшовши все горнило війни і здавалось вже все позаду, гине через таке лихо.

Перестало битись серце бойового офіцера, патріота, мужнього та відданого захисника України! - Життєрадісний, досвідчений, світла та добра людина, ніколи не відмовить в біді, завжди знайде вихід з будь- якої ситуації. Йому довіряли. - Неодноразово, будучи під обстрілом, виїжджав для усунення несправностей в техніці, займався ремонтом техніки на позиціях в зоні бойових дій. Недосипаючи, їздив по позиціях свого підрозділу і завдяки досвіду та професіоналізму підказував танкістам як діяти при виникненні незначних несправностей, чим піднімав настрій воїнам та давав їм зрозуміти, що їхня техніка їх не підведе, - розповідають побратими.

Поховають же його завтра на Житомирщині, у селі Піщаниця Овруцького району о 12.00. Смерть осиротила дружину та 21-річного сина.

Командування та особовий склад 30 омбр ім. князя Костянтина Острозького висловлюють свої щирі співчуття рідним та близьким Володимира Олексійовича.  

Нехай земля буде пухом і вічний спокій його душі! Світла пам’ять!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW