Поліцейські підбили підсумки проведення профілактичного відпрацювання з безпеки дорожнього руху у Покровському районі



Профілактичні заходи проходили з 8 по 12 грудня з метою зниження рівня аварійності та належного забезпечення дорожньої безпеки на території Покровського району.

З початку відпрацювання співробітники груп реагування виявили 14 фактів керування транспортними засобами у стані сп'яніння. Серед нетверезих водіїв, яких виявили правоохоронці, є такі, що за рік не вперше сіли за кермо напідпитку. На одного водія поліцейські вдруге склали адміністративний протокол, а на трьох – втретє. Всі водії відсторонені від права керування транспортними засобами та притягуються до адміністративної відповідальності за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Усього на автошляхах Покровського району правоохоронці задокументували 119 порушень правил дорожнього руху: перевищення швидкості, порушення правил проїзду перехресть, відсутність документів на право керування та інші.

Щодоби для контролю за безпекою дорожнього руху на автошляхах залучалася збільшена кількість екіпажів груп реагування патрульної поліції.

Основна увага приділялася найбільш аварійним ділянкам доріг. 

Поліцейські закликають водіїв не порушувати правил дорожнього руху. Бережіть своє здоров’я та здоров’я оточуючих.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW