Як отримати тисячу за вакцинацію: від сьогодні в Україні стартує пілотна версія "єПідтримки" в "Дії"



Від 19 грудня послуга стане доступною усім, хто має "зелений" сертифікат.

Тисяча гривень від держави. Сьогодні в пілотному режимі стартує "єПідтримка" в "Дії". Гроші за повну вакцинацію від коронавірусу поки отримають лише ті, хто попередньо записався на тестування бетаверсії, про це розповіли в ефірі "Сніданку з 1+1" 13 грудня.

Так, спершу в застосунку згенеруйте сертифікат про вакцинацію. Далі - перейтіть у розділ "Послуги" і натисніть пункт "єПідтримка". Після цього обираєте з поданого переліку той банк, через який ви хочете отримати виплату. "Дія" перенаправить вас в обраний банк для генерування віртуальної карти та поверне назад у застосунок. Оформлення картки безоплатне. Гроші мають надійти на неї впродовж двох днів. "Ковідну тисячу" треба буде витратити за 4 місяці. Інакше - гроші повернуться державі.

А витратити їх можна буде в театрах, кінотеатрах, музеях, книжкових магазинах, на квитки "Укрзалізниці" та внутрішні авіарейси. Також можна придбати квитки на концерти. Зняти гроші готівкою або переказати на іншу картку - не вийде.

Зазначається, що тестування бетаверсії триватиме майже тиждень, а вже від 19 грудня послуга стане доступною усім, хто має "зелений" сертифікат.

Так, подати заявку можна буде у застосунку "Дія" за допомогою кількох кліків. Скористатися програмою можуть громадяни України старше 18 років за наявності "зеленого" сертифікату у застосунку "Дія".

Як отримати виплату за вакцинацію:

Оформіть спеціальну картку "єПідтримка" в одному з банків-партнерів. Щодня до проєкту приєднуватимуться нові. Відкрити можна буде і онлайн, і офлайн. Отримати гроші на звичайну картку не можна.

Завантажте застосунок "Дія" та авторизуйтесь. Переконайтеся, що у вас є "зелений" сертифікат у застосунку "Дія". Як наголошують: сертифікат із порталу "Дія" чи паперовий від сімейного лікаря не підходять. Отримати COVID-сертифікат у застосунку "Дія" зараз можна як з ID-картою, так і з паспортом-книжкою.

Зайдіть до розділу Послуги та виберіть Підтримка. Виберіть для виплати картку "єПідтримка" та чекайте надходження грошей.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW