У місті на Волині чоловік обікрав агрофірму на 70 тисяч гривень



У Турійську судили тракториста, який викрав зерно з агропідприємства на якому працював.

Про це Район.Турійськ стало відомо з судової ухвали Турійського районного суду, яку оприлюднили 9 грудня.

Чоловіка звинувачували в тому, що він 7 жовтня 2021 року 17 години на території сільськогосподарських угідь, що належать фермерському господарству «Перлина Турії» та знаходяться в межах села Перевісся Ковельського району, з метою таємного викрадення чужого майна, з корисливих мотивів умисно таємно викрав зерно сої сорту «Аполло», урожаю 2021 року, загальною вагою 8540 кг, вартістю 70455 гривень, чим заподіяв потерпілому фермерському господарству «Перлина Турії» майнову шкоду на вказану суму.

У підготовчому судовому засіданні обвинувачений чоловік подав письмове клопотання, в якому просив звільнити його від кримінальної відповідальності у зв`язку з примиренням на підставі статті 46 Кримінального кодексу України та закрити кримінальне провадження.

Зрештою суд постановив, звільнити обвинуваченого тракториста від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною першою статті 185 Кримінального кодексу України, у зв`язку з примиренням з потерпілим фермерським господарством «Перлина Турії». Суд також закрив кримінальне провадження і повернув агропідприємству арештоване зерно.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW