У Покровську в загальноосвітній школі №9 відбулися змагання шкільних силачів



Захід, спрямований на патріотичне виховання молоді, перевірки сили духу, міцності та спритності молодого покоління оцінювало журі, до складу якого входило керівництво поліції Покровська, військовослужбовці та представники освіти.

З нагоди святкування Дня Збройних Сил України сьогодні в ЗОШ №9 відбувся патріотично-спортивний захід. Після спільного виконання гімну України чотири команди старшокласників взялися виконували вправи з багатоборства й змагатись у силі та витривалості. Аби довести, що вони кращі серед усіх, учасники команд повинні були пройти декілька етапів, це й стройова підготовка, підтягування на перекладені, лазанья по канату, естафета, домедична допомога та перетягування канату.

Вболівальники бурхливими оплесками, плакатами та гучними кричалками підтримували своїх однокласників.Кожна команда демонструвала жагу до перемоги й не хотіла поступатись суперникам. Суддям було нелегко виявити переможця, однак після підрахунку балів стало ясно, що перемогу виборола команда 10-А класу.

Члени журі та керівництво навчального закладу зауважили, що спортивний захід перетворився в справжнє свято й подякували всім учасникам команд. Окрім грамот і кубків, усі команди отримали ще й солодкі подарунки.

У Покровську в загальноосвітній школі №9 відбулися змагання шкільних силачів, фото-4

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW