Чернігівська Десна завершила рік на мінорній ноті. Останній матч проти Інгульця програли



Перед зимовими канікулами чернігівська Десна провела матч 18-го туру УПЛ у гостях проти Інгульця. У «сіверян» були серйозні кадрові проблеми, але господарі перебували у психологічній ямі – 10 матчів без перемог (3 нічиї та 7 поразок) і передостаннє місце у турнірній таблиці.

Десна вийшла на поле у ослабленому складі. Калитвинцев та Домбровський заробили дискваліфікацію, у Тотовицького – травма, Картушов – досі не набрав форму після пошкодження і з’явився на полі лише наприкінці гри.

Крім того, через звичний уже дефіцит кваліфікованих захисників головний тренер Олександр Рябоконь вимушений випускати гравців не на їхніх рідних позиціях. Зокрема, центрального півзахисника Завійського – праворуч у обороні, а правого півзахисника Болбата – на протилежному фланзі захисту.

Проти гостей зіграв ще і слизький газон, який, вочевидь, полили перед грою. Господарі підготувалися до нього краще і міцніше стояли на ногах.

Особливо упевнено поводився нігерійський форвард Інгульця Гопей. На початку гри він мав дві чудові нагоди відкрити рахунок, проте обидва ради пробив трішки невлучно. Але все ж таки перевага господарів далася взнаки.

Подачу з кутового у виконанні колишнього гравця Десни і вихованця чернігівської школи «Юність» Полегенька замкнув головою Поспелов. Оборона чернігівців не втручалася.

На останній хвилині першого тайму Десна мала зрівнювати рахунок, але Безбородько із центру штрафного майданчика не влучив по воротах до яких було 10 метрів.

А ледве почався другий тайм, той самий Полегенько добив колишній партнерів і земляків. Гопей навісив із фланга, захисники вибили, але прямо на ногу гравцю Інгульця, який розстріляв незахищений голкіпером кут воріт.

Чернігівці зрозуміли, що так діла не буде і активізувалися. У результаті менше, ніж за 10 хвилин один гол відіграли – відзначився Дегтярьов, який класно пробив у дев’ятку після скидки від іншого форварда – Будківського.

Після цього підопічні Рябоконя на пів години затиснули суперника на його половині поля. Але за весь цей час жодного потенційно гольового моменту чернігівці так і не створили. Все звелося до перепасовування і безадресних навісів, з якими легко впоралися захисники Інгульця.

Команді явно не вистачало творчих здібностей Тотовицького і Калитвинцева. І навіть останні хвилини матчу, коли господарі залишилися у меншості, не принесли успіху – поразка Десни 1:2.

Табло
Інгулець (Петрове) – Десна (Чернігів) – 1:2 (Поспелов, 34, Полегенько 47 – Дегтярьов, 56)

Десна: Мисак – Завійський, Сафронов, Селін, Болбат – Цимбалюк (Будківський, 46), Арвеладзе (Картушов, 69), Волошин – Безбородько (Шевцов 75), Дегтярьов.

Поразка може опустити Десну на 8-ме місце у турнірній таблиці, якщо Верес сьогодні переможе Рух.

Чернігівська Десна завершила рік на мінорній ноті. Останній матч проти Інгульця програли, фото-1

Тепер чернігівці йдуть на зимові канікули, після яких зберуться вже у січні. А наступний офіційний матч «сіверяни» проведуть наприкінці лютого. У рамках 19-го туру УПЛ поїде до Дніпра на зустріч проти місцевої однойменної команди.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW