Синоптики розповіли, коли почнеться похолодання



« Субота-неділя обіцяють бути в Україні теплими. Максимальна температура повітря протягом дня досягатиме +4+9 градусів. Холоднішою очікується погода в західних областях, від 2 морозу до 3 градусів тепла. Також у неділю стане холодніше в східній частині України» - про це у своєму метеоблозі пише синоптикиня Наталка Діденко. Також вона інформує:

« Територія України перебуватиме у вологій повітряній масі.Очікуються періодично мокрий сніг та дощ, залежно від температури повітря. На Сході ймовірність опадів найменша, проте вологість посилюватимуть тумани.Вихідними південно-східний вітер буде рвучким, сильним, часом до штормових поривів!Похолодання прийде в Україну на Андрія, проте говорити про якісь серйозні морози поки що нема прогностичного підґрунтя».

Тим часом, сайт Синоптик на сьогодні обіцяє у Полтаві мінливу хмарність без опадів, температура повітря + 7 градусів.

Народний прогноз погоди: 11 грудня вшановується пам’ять трьох святих — Василя, Стефана, Григорія. Наші предки за цим днем передвіщали погоду на майбутнє літо: якщо сухо і холодно цього дня – на спекотне літо, а якщо день теплий — на холодне літо. Також звертали увагу на сніг: якщо він випав цієї ночі, то буде лежати, а якщо вдень — не затримається. У минулі часи була традиція 11 грудня слухати воду в криницях: якщо чути плескіт, значить і гроші будуть водитися.

Читайте також: У  Полтаві розпочався благодійний проєкт «Ялинка янголів



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW