Цьогоріч на Прикарпатті від коронавірусу померли чотири породіллі



Від початку 2021 року в Івано-Франківську чотири породіллі померли від коронавірусу.

Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Департаменту охорони здоров’я в області Володимир Дзьомбак, пише ПІК.

Нагадаємо, в обласному перинатальному центрі розгорнули місця для хворих на коронавірус. Там зараз перебуває 45 жінок. З них 30 мають позитивний ПЛР-тест на коронавірус. 

Як зазначив Володимир Дзьомбак,  вагітні жінки можуть хворіти частіше. Можливість смертності від коронавірусу збільшується до 70%. 

“Зараз ми можемо чітко говорити про те, що вакцинація на будь-якому терміні вагітності не несе ніякого негативного наслідку. Тому закликаю вагітних вакцинуватися, це допоможе їм уникнути захворювання”, – повідомив Володимир Дзьомбак

Координатор з вакцинації на Прикарпатті Микола Стовбан підтверджує, що вакцинація вагітних не матиме негативних наслідків і є безпечною. 

“Сovid-19 вражає легені, а коли жінка вагітна легені “підтискає”, тому й збільшується можливість смертності від коронавірусу, адже легені мають подвійне навантаження. Тому я теж закликаю вакцинуватися. Ми стежимо за всіма дослідженнями, опираємося на них та наукові факти, вже в цілому світі доведено, що вакцинація для вагітних є безпечною “.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, прикарпатські ювенальні поліцейські забрали 10-річну дитину від горе-матері.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW