На Буковині презентували відеопроєкт «Terra Bukovyna – мистецькі магніти»



У Чернівецькій області презентували відеопроєкт «Terra Bukovyna – мистецькі магніти». Реалізували його завдяки підтримці Буковинського культурного фонду. про це повідомляє Чернівецька ОДА, пише 0372.ua.

Нагадуємо: У Чернівцях презентують книжку для дітей про Голокост

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

«Терра Буковина – мистецькі магніти» – це промоція захопливих місць Чернівецької області, представлена трьома музично-театралізованими дійствами та 15 короткими тематичними відео.  

Гора Томнатик, озеро Буковинське око, Смугарські водоспади та інші родзинки краю зазвучали голосами більше сотні відомих буковинських артистів.  

Авторка проєкту, артистка симфонічного академічного оркестру Чернівецька обласна філармонія ім.Д.Гнатюка Руслана Косар розповідає, що над втіленням цього творчого задуму працював увесь колектив закладу. Самі ж зйомки на локаціях тривали близько трьох місяців.  

«Виконали чимало робити – від вибору локацій до монтажу відеоматеріалів. Цей проєкт – приклад того, як завдяки ідеї та спільній плідній праці можна оригінально презентувати наш мальовничий край. Його основна мета – підвищити туристичну привабливість Буковини», – сказала Руслана Косар. 

Вона також зазначила, що у пізнавальних цілях відеопродукт «Терра Буковина – мистецькі магніти» можуть використовувати всі охочі, зокрема й туроператори області.

Читайте також: У Чернівцях створюють Музей української вишиванки

У Чернівцях переможцями "Бюджету участі" стали 27 проєктів



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW