«Перед ворогом кашкета не знімав!»



ПОЗИЦІЯ. 5 грудня 2021 року відбулись збори чернігівської громадськості з висунення кандидатом на проміжних виборах у виборчому окрузі № 206 Олександра Тарнавського. У зборах взяли участь представники десяти громадських організацій Чернігівщини.

Учасники зібрання обговорили важливість представництва у Верховній Раді патріотичної людини, яка зможе відстоювати інтереси чернігівців.

У своєму виступі Олександр Тарнавський наголосив на складних сучасних зовнішньополітичних умовах та виході меж округу на державний кордон України, який наразі потребує особливого захисту та піклування кожного – від урядовця і нардепа, до селянина і фермера.

«Перед ворогом кашкета не знімав!», фото-1

Крім того, Олександр Тарнавський відзначив, що особливої турботи держави потребує український селянин та адекватна оцінка його праці. «Молоко не повинно коштувати на рівні з мінералкою!», – відзначив Олександр Тарнавський.

У своїх виступах представники громадськості підтримали тези Олександра та висловились на його підтримку щодо висунення кандидатом на проміжних виборах у виборчому окрузі № 206.

Володимир Поліщук, який представляє громадську організацію «Чернігівська національна громада» відзначив активну життєву позицію Олександра Тарнавського, небайдужість до соціальних проблем людей, постійну допомогу молодіжним організаціям, закладам освіти та охорони здоров'я.

Валерій Рябченко, очільник громадської організації «Перша чернігівська сотня», закликав присутніх підтримати Олександра Тарнавського та висловив упевненість, що він гідно представлятиме інтереси жителів округу у Верховній Раді України.

Геннадій Обушний з громадської організації «Єдиний волонтерський центр», побажав Олександру після перемоги звитяжної праці у оборонному чи економічному комітеті Верховної Ради.

Ветерани АТО/ООС у своїх виступах говорили, що Олександр, як учасник бойових дій, ніколи не скидав кашкета перед кулями, не пас задніх, був надійною опорою побратимам, та запевнили, що завжди готові іти з ним у розвідку.

У підсумку учасники зборів висловили підтримку Олександру Тарнавському кандидувати на проміжних виборах до Верховної Ради у виборчому окрузі №206.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW