Міська влада придбає у Покровську житлове приміщення для дитячого будинку



Покровська міська рада Донецької області має намір придбати житлове приміщення в місті Покровську за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів для створення дитячого будинку сімейного типу для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. Житлове приміщення має складатися з житлової площі не менше 130 кв.м.

Пропозиції з наданням відповідних документів щодо продажу житлового приміщення приймаються протягом 10-ти робочих днів з дня опублікування оголошення.

Перелік документів для громадян, які мають намір продати житлове приміщення:

1. Правовстановлюючі документи на житлове приміщення(копія). 

2.Інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме                  майно (копія).

3. Технічна документація на житлове приміщення, яке прийнято в експлуатацію в установленому законодавством порядку (копія).

4. Довідка з місця реєстрації про склад сім’ї. 

5. Копія паспорта та копія ідентифікаційного номеру. 

6. Довідка про відсутність заборгованості. 

7. Експертна оцінка нерухомості.

8. Рецензований звіт про оцінку майна, складений відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»

9. Рішення опікунської ради (при необхідності, якщо є неповнолітні співвласники). 

При необхідності додаються інші документи: копія свідоцтва про народження, копія свідоцтва про шлюб, копія рішення суду, копія свідоцтва про зміну прізвища, імені, по-батькові, тощо.

За додатковою інформацією просимо звертатись до служби у справах дітей Покровської міської ради за адресою: Донецька область, м. Покровськ, вул. Шевченка, буд. 53.  Телефон для довідок: 52-12-39».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW