Новоградські правоохоронці з початку року задокументували 415 хибних викликів



Поліцейські нагадують, що за завідомо неправдиві виклики пожежно-рятувального підрозділу, поліції, бригади екстреної медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань чинним законодавством передбачені штрафні санкції.  

6 грудня до Новоград-Волинського райвідділу звернулась 60-річна жителька смт Городниці із повідомленням про конфлікт з матір’ю. Заявниця розповіла, що їй необхідна медична допомога, адже мати поводить себе агресивно та застосовує до неї фізичну силу. Поліцейським, які одразу виїхали на місце події, жінка зізналась, що жодних суперечок між ними не виникало.

Нещодавно до Новоград-Волинського райвідділу зателефонувала 50-річна місцева жителька, яка повідомила, що помер її кум. Поліцейські, прибувши на місце події, виявили заявницю нетверезою і вона зізналася, що…пожартувала. А ще через кілька днів та сама жінка телефоном повідомила поліцейських про смерть свого чоловіка. За місцем її проживання поліцейські застали заявницю знову у веселому настрої та із зізнанням про ще один жарт.

У всіх випадках поліцейські склали відносно заявників  адміністративні протоколи за ст. 183 КУпАП. За свої дії порушникам доведеться сплатити штраф від 850 до 3400 гривень.

Новоград-Волинський районний відділ поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW