Закарпатських прикордонників нагородили до 30 річниці створення ЗСУ



6 грудня в Україні відзначають 30-ту річницю створення Збройних Сил України. Це свято усіх військових, що віддано захищають рубежі нашої країни, боронять незалежність, стоять на сторожі свободи. З цієї нагоди у Чопському прикордонному загоні відбулися святкові урочистості. Прикордонників, які тримали оборону на східних кордонах України нагородили пам’ятними відзнаками та бойовими медалями.

«Від імені керівництва 94 прикордонного загону хочу подякувати нашим військовослужбовцям за мужність, силу, витривалість та патріотизм. За те, що ціною свого здоров’я та життя ви боронили і продовжуєте боронити кордони України та захищали її інтереси, твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, в тому числі на східних кордонах нашої держави» - наголосив Олег Ополонський, полковник, заступник начальника Чопського прикордонного загону з персоналу.

Закарпатських прикордонників нагородили до 30 річниці створення ЗСУ (ФОТО), фото-1

Відзначення військовослужбовців – ініціатива БО Фонд Андрія Півня у взаємодії з Всеукраїнською спілкою учасників бойових дій в АТО «Побратими України». Організатори кажуть, мали на меті подякувати військовим-прикордонникам за сумлінне виконання конституційного обов’язку, відвагу, мужність та героїзм та наголосити на їх важливості для нашої країни.

«Схиляю голову перед тими, хто віддав своє життя, обороняючи кордони нашої держави. За час боїв з російським агресором 70 прикордонників загинули, ще 5 – зникли безвісті. Я вклоняюся перед родинами загиблих, розділяючи горе втрат. Служба прикордонника – це колосальна відповідальність, дисципліна та професіоналізм, адже саме на вас лежить відповідальна місія по захисту національної безпеки країни. Ваша мужність та героїзм заслуговують найвищих нагород» - зазначив Андрій Півень, засновник Фонду.

Закарпатських прикордонників нагородили до 30 річниці створення ЗСУ (ФОТО), фото-2

В присутності керівництва прикордонного загону, військовослужбовців, військового капелана організатори нагородили 60 військовослужбовців пам’ятними відзнаками Фонду Андрія Півня та бойовими медалями «Захиснику України» Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України».

«Наші військовослужбовці – це еліта країни. А прикордонники завжди на передових рубежах. Ви першими зустрічаєте і ворога, і друга. Тож дякуємо вам за захист нашої країни»- підкреслив керівник відокремленого підрозділу Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» в Закарпатській області, «кіборг», захисник Донецького аеропорту Ярослав Савула.

Свято з нагоди Дня Збройних Сил України - символ вдячності військовослужбовцям за мужність, героїзм і відвагу, наголошують організатори. Дуже важливо, аби наші воїни відчували й розуміли, наскільки вони цінні для країни та українського народу.

Закарпатських прикордонників нагородили до 30 річниці створення ЗСУ (ФОТО), фото-3

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW