Хмельницькі шпажисти вибороли командне золото



У Києві завершився чемпіонат України з фехтування на шпагах серед кадетів (2005 рік народження та молодші).Команда Хмельницької області в складі Андрія Гуменюка, Даніїла Мазура, Іллі Русіна та Іллі Чорногода посіла 1 місце. Загалом у змаганнях взяло участь 32 команди.

Наші хлопці виграли послідовно усі п’ять зустрічей у команд: з Івано-Франківська (45:4) , Миколаєва (45:28), Закарпаття-1(45:42), Львова-1 (45:26) та Києва-1(40:35). Третє місце посіли львівяни. Зустріч за золото проходила у рівній боротьбі. Перед заключним- дев’ятим, боєм була нічия й усе вирішилося в останньому протистоянні Максима Микитенка і Даніїла Мазура, яке завершилося на користь останнього (16:11).

І те, що у фіналі зустрілися дві найсильніші команди турніру, мабуть , засвідчують підсумки особистих змагань за участю 141 шпажиста, які відбулися напередодні. Тоді до чільної десятки увійшли 4-о киян (1-4місця) та троє хмельничан (Чорногод -5, Гуменюк-6, Мазур-9). Варто нагадати що ця командна перемога вже вдруге впродовж цього року. У січні поєдинок з тими ж киянами також завершився звитягою хмельничан з мінімальною перевагою – 44:43.Готували наших чемпіонів з ДЮСШ 3 та ОДЮСШ до відповідальних стартів тренери Юрій Мазур та Віталій Мартинюк.

Вітаємо їх з успішним завершенням спортивного 2021року на всеукраїнському та європейському рівнях серед однолітків і бажаємо в подальшому перемог на міжнародних аренах на шляху до олімпійської мрії.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW