На Київщині п’яний поліцейський спричинив смертельну ДТП: повідомлено підозру



Ввечері 4 грудня на Київщині у селищі Нові Петрівці п'яний правоохоронець спричинив ДТП. Кермуючи автівкою "Volkswagen Passat", він врізався у "ЗАЗ-Таврію". В результаті ДТП загинуло двоє осіб. Винуватцю загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі, пише 0372.ua.

Нагадуємо: На Буковині викрили жінку, яка ошукала щонайменше 100 користувачів соцмережі

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

"В результаті аварії 23-річний пасажир, який перебував в салоні «ЗАЗ-Таврія», загинув на місці події, а 23-річний водій і 22-річна пасажирка госпіталізовані", — повідомляє  поліція Київської області. Аварія трапилася близько 23 години 4 грудня.

Пізніше стало відомо про те, що пасажирка, направлена до лікарні, загинула у медичному закладі від отриманих травм. Поліцейського, який кермував "Volkswagen Passat", направили до медичного закладу, щоб виявити, чи перебував він у стані алкогольного сп'яніння.

Як пізніше було з'ясовано слідством, ДТП сталася внаслідок того, що поліцейський за кермом автомобіля проїхав на червоне світло. Зіткнення відбулося на перехресті вулиць у селищі Нові Петрівці, що на Київщині.

Поліцейському повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 286-1 ККУ — порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб. Наразі він перебуває під вартою.

Читайте також: Патрульного з Буковини, який підозрюється в одержанні хабара взяли під варту

В Італії знайшли мертвою українку - триває розслідування



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW