У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України



Сьогодні, 5 грудня, у Полтавському художньому музеї імені М. Ярошенка презентували фотовиставку до Дня збройних сил України «Наша сила, міць та мужність». На ній представлені світлини фотокореспондентів-членів Національної спілки журналістів України Анни Чапали, Володимира Лазарєва, Олега Дубини та відеографа Дмитра Панченка.

Ця фотовиставка є вшануванням воїнів, щирою вдячністю тим, хто нині на передовій і даниною пам’яті загиблим у боротьбі з російською агресією.

У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-1У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-2У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-3У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-4У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-5У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-6

Це не просто фото – це літопис страшного періоду українсько-російської війни. Яка і донині триває на сході України. На світлинах закарбовані обличчя військових, які першими вирушили боронити спокій мирних громадян.

Хронологічно фотографії охоплюють весь період війни, а автори їх тематично поділили на: «Бойові будні», «Діалог заради миру», «Наша броня», «Життя після фронту».

Самі автори досить емоційно описують свої роботи, адже не можна із байдужістю дивитися на очі тих людей, які бачили війну.

«На моїх фото немає активних дій, але є пережиті емоції батьків, синів, доньок, дружин військових. Їх не можливо описати одним словом. Я пишаюся силою духу та мужністю нашого народу», - розповідає офіцер 831 бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» Анна Чапала.

У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-7

А підполковник запасу, спеціальний кореспондент Інформаційної агенції Міністерства оборони України «АРМІЯinform» Володимир Лазарєв зазначив, що це не просто фото, а історія:

«Я з 2015 року знаходжуся на Сході. Немає жодного населеного пункту, де б я не був. Я хочу, щоб ці фото побачили якомога більше очей. Не тільки тут, у Галереї мистецтв, а й у школах та по всій Україні».

У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-8

Фотовиставка у Галереї мистецтв триватиме ще два тижні. Відвідати її можна безкоштовно.

У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-9У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-10У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-11У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-12У Полтаві відкрили фотовиставку до Дня збройних сил України (ФОТО), фото-13

Читайте також: У Полтаві нагородили лауреатів щорічної міської премії імені Миколи Ярошенка



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW