На Житомирщині трапилася аварія, в якій травмувалася пенсіонерка



Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 листопада між с. Середи та смт Ємільчиним. Травми отримала 72-річна жінка. Нині вона знаходиться у лікувальному закладі. За даним фактом триває досудове розслідування.

Повідомлення про ДТП надійшло до правоохоронців близько 17:30.

Читайте також: У Житомирі вже вп’яте за місяць «заміновують» торгові центри: чи виявили фахівці вибухонебезпечні предмети?

На місці події працівники слідчо-оперативної групи попередньо з’ясували, що водій, 56-річний житель смт Ємільчиного, керуючи автомобілем «ГАЗ», допустив зіткнення із 72-річною велосипедисткою, яка рухалась в попутному напрямку.

Згодом 48-річний житель с. Середи, керуючи автомобілем «ВАЗ», здійснив наїзд на жінку, яка опинилася на проїжджій частині через ДТП.

Пенсіонерка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення Ємільчинської лікарні.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває встановлення усіх обставин.

Новоград-Волинський районний відділ поліції

Читайте також: На Житомирщині лікарі обстежують та надають допомогу 11 школярам, які, ймовірно, скуштували «солодощі» з побутовою хімією



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW