Майже сотню гаражів, вивісок, банерів та парканів демонтують в Чернігові. Хто постраждає



28 металевих гаражів, 2 паркани, 40 вивісок та 11 рекламних банерів на вулицях Чернігова дозволив демонтувати виконком міської ради. Всі вони або ж встановлені самовільно, або не відповідають концепції оформлення зовнішніх фасадів будинків.

Про це повідомила пресслужба міської ради.

Окреме рішення приймали і по рекламним банерам навулиці Івана Мазепи. Так, вони заважатимуть реконструкції тротуару, яка запланована на цій ділянці.

Крім того, під час виконкому Владислав Атрошенко запропонував зібрати чернігівських бізнесменів та обговорити те, як фарбувати їхні приміщення. Справа у тому, що фарбуючи стіни своїх частин будинків в інші кольори, вони також порушують нову Концепцію.

Ми рухаємося до європейського стандарту. Це мінімум різнокольорових вивісок, форм, стандартизовані розміри всіх рекламних вивісок, відсутність всіх банерів та наклейок. У Європі всього цього ми не побачимо, - розповів міський голова.

Детальніше про гаражі, паркани, вивіски та рекламні банери, які планують демонтувати можна прочитати за перейшовши за посиланнями.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW