Успіх, приплив сил і... сімейні проблеми: що чекає різні знаки зодіаку у грудні



Вже цього тижня зміниться пора року. Яким буде початок зими для представників різних знаків зодіаку? До чого готуватися, чого очікувати?

УНІАН дає поргноз завдяки картам Таро.

Овен

Карта місяця: Четвірка пентаклей

У цьому місяці Овни часто будуть відчувати ревнощі. При чому не тільки до других половинок, а й до друзів і рідних. Також чимало проблем принесе заздрість. Зате на роботі вас чекає підйом.

Телець

Карта місяця: Двійка Жезлів

Тельці будуть боротися за лідерство в сім'ї і своєму оточенні. Ваше бажання бути першим у всьому може образити інших. У відносинах з половинкою можливо згасання пристрасті. Карта радить вам емоційно відпочити.

Близнюки

Карта місяця: Жриця

У грудні ваше життя значно зміниться. Близнюки подивляться на життя іншими очима, побачать те, чого раніше не помічали. Ви зможете вирішити давні проблеми і придбаєте небувалу мудрість. Карта свідчить, що у вас може бути таємний шанувальник.

Рак

Карта місяця: Паж мечів

Ця карта радить Ракам бути простіше. У грудні через своє хвилювання і квапливість ви можете погіршити і так погану ситуацію. Ви можете вступити в порожній конфлікт і знайти собі проблеми на рівному місці. Будьте обережні у своїх висловлюваннях, особливо на роботі.

Лев

Карта місяця: Жрець

Грудень стане для вас хорошим місяцем для серйозних і відповідальних рішень на зразок укладення шлюбу і зміни місця роботи. Леви зараз можуть похвалитися життєвою мудрістю і загостреною інтуїцією. Карта гарантує вам успіх у творчості і любовних справах.

Діва

Карта місяця: Закохані

У грудні Дівам доведеться зробити важкий вибір між майбутнім і минулим. Це рішення сильно вплине на ваше подальше життя. Карта має позитивне значення: Дівам вдасться зробити правильний вибір, навіть якщо він буде виглядати помилковим.

Прогноз карт таро на місяць / фото ua.depositphotos.com

Прогноз карт таро на місяць / фото ua.depositphotos.com

  Терези

Карта місяця: Сімка кубків

Карта попереджає Терезів, що в грудні ви зробите серйозну помилку, про яку будете шкодувати. Також не виключені проблеми зі здоров'ям, особливо якщо ви приймаєте алкоголь. У грудні не відмовляйтеся від допомоги близьких – вона вам стане в нагоді.

Скорпіон

Карта місяця: Сімка пентаклей

Ваші зусилля обов'язково отримають гідну винагороду, але потрібно бути терплячішими. Карта обіцяє особистісний і кар'єрний ріст, хоч і дуже повільний. У грудні не варто ризикувати і починати нові справи.

Стрілець

Карта місяця: Паж жезлів

У грудні Стрільці отримають незвичайну і дуже вигідну пропозицію. Наступного місяця ви відчуєте дух пригод. Цілком можливо, що ви потрапите в комічну ситуацію або любовну авантюру.

Козеріг

Карта місяця: Маг

У грудні ви відчуєте небувалий приплив сил. Вам буде по плечу будь-яка справа. У Козерогів вийде ефективно управляти відразу декількома справами. Якщо ви давно хотіли здійснити щось, але боялися провалу – дійте вже зараз.

Водолій

Карта місяця: Вісімка Жезлів

У грудні удача буде на вашому боці. Водоліям буде везти так часто, що залишиться тільки правильно розпорядитися подарунками долі. У любовних відносинах Водоліїв чекає гармонія і взаєморозуміння. Також вдалим буде спілкування з батьками.

Риби

Карта місяця: П'ятірка пентаклей

Карта обіцяє Рибам важкий місяць. Очікуйте серйозних фінансових збитків, відсутності впевненості в завтрашньому дні і краху планів. У любовних відносинах Риб настане криза. Зате здоров'я Риб буде практично бездоганним.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW