На Буковині чоловік отримав опіки та отруївся чадним газом, хотів загасити пожежу



25 листопада 2021 року у селі Банилів-Підгірний Сторожинецької ТГ Чернівецького району виникла пожежа у житловому будинку. Площа пожежі склала 50 кв. м. Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Чернівецькій області, пише 0372.ua.

Нагадуємо: Захисники та родини загиблих: 6 буковинських родин отримали цього року власне житло

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів 59-річний мешканець будинку намагався самотужки ліквідувати пожежу підручними засобами, проте всі його спроби виявилися марними. Чоловіка з опіками та отруєнням чадним газом було госпіталізовано до лікувального закладу. Пожежу ліквідували вогнеборці 12 державної пожежно-рятувальної частини м. Сторожинець та місцевих пожежно-рятувальних підрозділів сіл Банилів-Підгірний та Давидівка.

Ще одна пожежа у житловому будинку сталася в с. Михалкове Сокирянської ТГ Дністровського району. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

На момент загорання в помешканні не було власників, пожежу помітили сусіди та зателефонували на спецлінію 101. На місце події прибули рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини м. Сокиряни та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ с. Ломачинці. Спільними силами вогнеборці ліквідували пожежу на площі 60 кв. м та врятували житловий будинок від знищення. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття та покриття будинку, речі домашнього вжитку.

Читайте також: У Чернівцях вночі горів автомобіль: причина пожежі поки невідома

На Буковині місцеві жителі знайшли у лісі авіаційну бомбу



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW