У Родинському пройшов рейд з перевірки дотримання карантинних норм



Мобільна група контролю за дотриманням протиепідемічних заходів щодо стримування COVID-19 провела рейд у непродовольчих магазинах міста Родинське Покровського району сьогодні, 25 листопада. Про це повідомляє прес-служба ДонОДА.

До складу мобільної рейдової групи увійшли поліцейські, представники Держпродспоживслужби та структурних підрозділів Донецької ОДА.

Йдеться про перевірку дотримання протиепідемічних правил, дотримання маскового режиму, забезпечення торгових приміщень санітайзерами тощо. Під час рейду виявлені незначні порушення, які власники крамниць зобов'язались виправити найближчим часом. Всього у місті перевірено 8 об’єктів торгівлі різного спрямування.

Нагадаємо, у регіонах, які входять до «червоної» зони епідеміологічної небезпеки, діють найсуворіші карантинні обмеження. Там забороняється робота кафе, ресторанів, торговельно-розважальних центрів, непродовольчих магазинів, кінотеатрів, фітнес-центрів тощо. Обмеження не поширюються на заклади, в яких усі працівники та відвідувачі повністю щеплені від COVID-19.

DSC_0156_820x360.jpgDSC_0150_820x360.jpg

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW