У під'їзді будинку 32-річному львів’янину встромили ножа у спину



У Львові 32-річного чоловіка під час конфлікту поранив ножем сусід.

Правоохоронці затримали 36-річного зловмисника, який тричі вдарив ножем свого сусіда. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Інцидент трапився 25 листопада близько опівночі у під’їзді одного з будинків на вулиці Повітряній. По допомогу до поліцейських звернулася співмешканка постраждалого.

За вказаною адресою правоохоронці виявили 32-річного львів’янина з трьома ножовими пораненнями. Патрульні поліцейські надали пораненому домедичну допомогу, після чого його було госпіталізовано до реанімації.

Як встановили правоохоронці, до нанесення тяжких тілесних ушкоджень причетний сусід потерпілого, раніше судимий 36-річний місцевий мешканець. Вночі між чоловіками виник конфлікт під час якого зловмисник наніс потерпілому кілька ударів ножем у спину. На місці події поліцейські виявили ніж, який вилучили та скерували на експертне дослідження.

Зловмисника затримали. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі від п'яти до восьми років. Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Читайте також: Трагедія на залізничній колії: на Львівщині потяг "Інтерсіті" на смерть збив людину

Фото на головній: з відкритих джерел



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW