Кам'янчанин нагороджений орденом "Науковець року 2020"



Український інформаційно-видавничий центр "Галактика" спільно зі Спілкою освітян України завершив щорічну Міжнародну програму "Науковець року 2020", яка здійснюється за підтримки та участі представників Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, Національної академії медичних наук України, Академії будівництва України, народних депутатів України та інших державних структур та громадських об'єднань.

Проеєкт проводився з метою підтримки наукових і науково-педагогічних працівників, які професійно займаються науковою діяльністю, отримують наукові та науково-технічні результати, сприяють розвитку науки, а також розкриє конкретні досягнення та дасть можливість у рамках проекту відзначити їхні заслуги, інформує деканат факультету агротехнологій і природокористування.

20 листопада у м. Києві відбулася церемонія відзначення переможців конкурсу "Наукова еліта України". З вітальними словами до переможців звернулися голова Верховної Ради Д.Разумков та президент НАНУ А.Загородній.

Переможцем у номінації – "Агроекологія" став доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри екології, карантину і захисту рослин Подільського державного аграрно-технічного університету Бахмат Олег Миколайович.

Олег Бахмат нагороджений орденом "Науковець року 2020" та почесною грамотою голови Української федерації вчених академіка НАНУ В. Семиноженка.

Нагороди Олега Бахмута, Фото: ПДАТУ Нагороди Олега Бахмута, Фото: ПДАТУ Нагороди Олега Бахмута, Фото: ПДАТУ Нагороди Олега Бахмута, Фото: ПДАТУ

Читайте також:"На Соборній оштрафували ресторан на суму 17 тисяч гривень".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW