"Завдяки вашим діям, ми в повній д*пі": епідеміолог відкрито розкритикував дії політиків щодо коронавірусу



Єдиним виходом у боротьбі з пандемією COVID-19 для України на сьогодні залишилося впровадження жорсткого локдауну, тому що "інших системних заходів держава не прийняла".

Таку думку висловив кандидат медичних наук, керівник Національної експертної групи з інфекційного контролю, епідеміолог Андрій Александрін в ефірі ток-шоу "Право на владу".Експерт досить емоційно висловився про ситуацію, коли його попросили прокоментувати необхідність локдауну. Як сказав він, країна опинилася "в д*пі", передає OBOZREVATEL. 

"Я хочу дійсно подякувати присутнім членам уряду і народним депутатам за те, що у нас щодня реєструється 600 випадків захворювання медиків на COVID-19. Хочу подякувати за те, що немає жодної взагалі соціальної підтримки, особливо незахищених верств населення, наших пенсіонерів..." – сказав епідеміолог.

"Хочу ще раз подякувати вам усім. Ви зі своїм завданням впоралися. Ви привели країну до локдауну, і тільки завдяки вашим діям, як і уряду, так і народних депутатів, ми опинилися в такій, вибачте на слові, д*пі повній", – підсумував Александрін.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW