Чи знайшли причетних до замаху на тернопільського ректора Крисоватого: місцева прокуратура про перебіг розслідування



Ще у вересні 2019 року у дворі будинку ректорa Тернопільського національного економічного університету (тепер уже Західноукраїнський національний університет) Андрія Крисоватого стався вибух.

Нагадаємо, що біля огорожі керівника навчального закладу невідомі залишили пакет. Ректор підняв пакунок, а той вибухнув у нього в руках. У результаті дружину ректора доправили до реанімації з вибуховою політравмою та численними осколковими пораненнями тіла, сам же ректор зазнав значно важчих травм - лікарі не змогли врятувати руку ректорові, її довелось ампутувати, окрім того у потерпілого була вибухова травма та  осколкові поранення тіла.

З того часу минуло більше року. На якій стадії справа – повідомив сьогодні під час брифінгу керівник Тернопільської обласної прокуратури Андрій Миколайчук.

"Наразі жодній особі не повідомлено про підозру. На даний час, враховуючи пророблену роботу, не встановлено особу, яка може бути до цього причетною. Однак ніхто руки не складає і не здається. Робота ведеться, аби встановити цих осіб та притягнути до відповідальності", – зазначив Андрій Миколайчук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW